Skip to main content
Nieuws

De Nije Hoeve

Een tijd geleden zijn we benaderd door de heer Gerrit Tempert van de Nije Stichting met de vraag of wij de technische folies zouden willen leveren voor de verbouw van De Nije Hoeve.

Dit is een project waar we graag ons steentje aan willen bijdragen en we hebben dan ook de folies gesponsord die ze bij de verbouwing nodig hebben.

Wat is de Nije Hoeve?
De Nije Hoeve is een boerderij op het Gezondheidspark in Hengelo. Alles in de Nije Hoeve is erop gericht om mensen verder te helpen na de diagnose kanker en ook om de naasten te steunen.
In de Nije Hoeve ben je welkom om te praten, maar ook voor een luisterend oor, een arm om je schouder, voorlichting, lotgenotencontact, therapie of een moment van rust en bezinning. Maar als je even niet bezig wil zijn met de ziekte en je zinnen wilt verzetten kan dat tijdens verschillende sportieve of creatieve activiteiten.
Daarnaast is de Nije Hoeve inmiddels een multidisciplinair centrum op het gebied van zorg bij kanker en komen steeds meer professionals naar de Nije Hoeve om het de gast makkelijker te maken. Alles op één plek of op loopafstand.
Mocht je het leuk vinden om de bouw te volgen dan kan dit op www.denijehoeve.nl en mocht je graag meer willen weten over de Nije stichting dan kun je kijken op www.denijestichting.nl
Kan een afbeelding zijn van buitenshuis
Facebook
Twitter
Instagram