RVC Industriële Verpakkingen

Werkwijze.
De werkwijze van RVC industriële verpakkingen vindt haar oorsprong in de kwaliteit van de organisatie. Het traject verloopt via een no-nonsense mentaliteit en via korte lijnen. Alle facetten van de klant worden goed gewaarborgd om een zo goed mogelijke oplossing aan te dragen voor het te verpakken product. De binnen- en buitendienst is geïntegreerd zodat de afnemer zich kan richten tot 1 aanspreekpunt. Transparante en duidelijke afspraken werken hierin heel nauw samen en richten zich allemaal naar één doel; de oplossing voor het verpakken.

Ervaren specialist.
RVC is de ervaren specialist om de juiste bescherming aan uw product te geven en het imago van het merk uit te dragen. Precies zoals u dat wenst èn binnen opvallend korte productietijden. De eigen ontwerpstudio met moderne apparatuur speelt daarbij een belangrijke rol. Als flexibele organisatie – een bewuste keus – zijn we in staat ook kleine specialistische runs te draaien tegen concurrerende prijzen.

Allround.
Met een eigen productie-unit in Rijssen zijn we behalve verrassend snel ook opvallend allround. Meerdere flexodrukmachines staan garant voor een perfecte bedrukking in maximaal 8 kleuren. Samen met het grote netwerk van gelieerde bedrijven in heel Europa maakt het ons volstrekt onafhankelijk en dit stelt ons in staat altijd te leveren. Waardoor we uw product op bijna elk door u gewenst moment kunnen voorzien van nu nèt die extra uitstraling waardoor het eruit springt.
Door het brede assortiment en actief leveren binnen een groot scala aan branches bieden we voor elk probleem een oplossing. Voor de afwerking beschikken we in eigen huis over een compleet machinepark, waarmee we in staat zijn voor u vellen, (kleding-)hoezen en zakken te produceren. Ook in stukproductie!

Netwerk van gelieerde bedrijven.
Het grote netwerk van gelieerde bedrijven in heel Europa maakt ons volstrekt onafhankelijk en stelt ons in staat altijd te leveren. Waardoor we uw product op bijna elk door u gewenst moment kunnen voorzien van nu nèt die extra uitstraling.

Snelle levering.
Snelle levering is één van de in het oog springende kenmerken van RVC. Uw productieproces mag nooit worden opgehouden door het ontbreken van verpakkingsmateriaal. Daarom houden wij voor onze klanten in overleg vaak een afroepvoorraad aan. Daaruit leveren we zo nodig binnen 24 uur na afroep.

Doelgroep.
Binnen deze sectoren valt onder andere de chemische- en voedsel industrie, Maar ook de bouwindustrie is een belangrijke rol gaan spelen in de ontwikkeling van RVC Industriële verpakkingen. Ons assortiment omvat die doelgroepen die gebruik maken van de diverse verpakkingen te weten; automatenfolies, zakken, buis- en vlakfolies, hoezen, krimpfolies e.d.

Klantgericht.
Klantgericht denken en doen zijn de sleutelwoorden in onze organisatie. Dat geldt voor materialen, bedrukking, afwerking, voorraden en voor levertijden.

“Onze organisatie en onze producten zijn niet het uitgangspunt; zij vormen slechts de middelen om aan uw verpakkingseisen te voldoen.”

Snelle levering

BINNEN 24 UUR

Elke dag de beste

LIVE SUPPORT

Gratis uw product op

AFROEP

Meer weten? Download onze

BROCHURE